22 elokuuta 2010

Rillumarei II osa

Lauantaina halusin pukeutua edes vähän vanhanaikaisesti, vaikka mitään varsinaisia vintage-vaatteita mulla ei oo.



villatakki - saatu isoäidiltä, mut uutta tuotantoa kuitenkin
mekko - KappAhl Vintage Stories
kengät - Vagabond
käsilaukku - isoäidiltä saatu, vintage
huivi - Indiska
rintaneula - Heidin tekemä
Kuten arvata saattaa, kävin välillä kotona vähän vaihtamassa vaatteita. Tai siis kengät vaihdoin, ku nuo Vagabondit on kokoa liian suuret, enkä koko päivää jaksanu linkutella. Yllättävää kyllä, oli lämpötila sellainen, että jouduin ottamaan villatakin pois. Illalla lisäsin asuun myös hatun, jonka ostin eilen kirppikseltä, mut unohdin ottaa siitä kuvan! 



Mmmmmmaiharit<3 Näin kengät minulle myyneen naisen jälleen eilen, ja hän sanoi, että joku toinenkin oli noita kuolannut, ja sanonut ostavansa ne palatessaan, mutta sillä välin minä olin kaapannut ne parempaan talteen!



Markkinat. Ihaninta niissä oli huomata, että kaiken massatuotannon ja globalisaation myötä paikallinen käsityöläisyys ei ole kadonnut mihinkään. Todella taitavia ja persoonallisia tekijöitä löytyy vielä. Eivätkä esimerkiksi korut ole aina hirveän kalliita. Ostin mm. käsintehdyn hopearannekorun, jossa on myös luuta ja jotain helmiä, ja hinta oli 14 euroa. Se oli kallein markkinoilta ostamani koru. Ehkä joillekin tuo voi tuntua kalliilta, mikä johtuu siitä, että me nykyajan ihmiset olemme tottuneet saamaan paljon ja halvalla.
Kuinka moni meistä muistaa 50 vuoden kuluttua mistä olemme ostaneet tai saaneet jonkin tietyn arkipäiväisen esineen? Vaan isovanhempamme muistavat.


Miss Rillumarei -ehdokkaat esittäytyvät.

 Wanhan ajan vetimet -muotinäytös
Eturengas lähti, mut maaliin päästiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti